Retur- och Återbetalningspolicy

Vi på DOGARISE™ är dedikerade till att erbjuda dig högkvalitativa produkter och exceptionell kundservice. Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp och erbjuder en 30-dagars garanti för att säkerställa din glädje. Om du inte är nöjd med ditt köp av någon anledning, kontakta oss på info@dogarise.com.

Avbokningspolicy

Observera att eventuella ändringar eller avbokningar av en order måste göras inom 24 timmar från beställningstillfället. Efter denna tidsram kan vi kanske inte tillgodose din begäran eftersom ordern redan har gått in i bearbetningsfasen. Om du avbryter din order inom 24 timmar kommer vi att behandla din återbetalning inom 10 arbetsdagar.

Returer och Återbetalningar

Vi erbjuder en returpolicy på 30 dagar för oanvända varor som returneras i originalförpackningen. Vi utfärdar dock inte återbetalningar för varor som har använts, slits ut eller skadats genom normal användning eller missbruk. Om du returnerar en vara som inte godkänts av vårt team, utan giltig anledning eller utanför 30-dagars fönstret, förbehåller vi oss rätten att ta ut en omläggningsavgift på upp till 25% av inköpspriset.

För att initiera en retur, vänligen mejla oss på info@dogarise.com inom 30 dagar från leverans och ange ditt ordernummer och anledning till returen. Alla returer måste godkännas av vårt team innan produkten skickas tillbaka till oss. Varorna måste returneras i originalförpackningen och i oanvänt skick. Vänligen inkludera ditt ordernummer och leveransnamn i din returpaket för att hjälpa oss att snabbt behandla din retur. Kunden ansvarar för returfraktkostnader om inte varan var skadad vid mottagandet. Vi ersätter inte fraktkostnader.

Vid mottagandet av din retur kan det ta upp till 10 arbetsdagar för oss att inspektera din/dina vara/varor. Efter att vi har bekräftat att alla returnerade varor är i gott skick, var vänlig och ge upp till 40 arbetsdagar från det datum vi bekräftar din återbetalning för att behandla den. Om du inte får din återbetalning efter att vi har bekräftat att den har behandlats och framgångsrikt återbetalats, kontakta din bank eller ditt kreditkortsföretag.

Vi utfärdar inte återbetalningar för varor som har använts, slitits eller skadats genom normal användning eller missbruk.

Alla återbetalningar behandlas i amerikansk dollar ($USD) eller euro (€), Swedish Krona (SEK / KR) precis som det ursprungliga köpet. Observera att kunden ansvarar för eventuella avgifter förknippade med valutaväxling eller växelkurser.

 

Produkthänsyn

Vi tar produktsäkerhet på allvar och uppmanar våra kunder att använda våra produkter säkert och ansvarsfullt. Alla våra produkter är säkra för husdjur och säkerställer välbefinnandet för dina pälsklingar. Tillverkade med icke-giftiga material garanterar det en säker miljö för dina husdjur, så du kan använda det utan oro och veta att de är skyddade mot skadliga kemikalier eller ämnen. Om du av någon liten chans fortfarande stöter på problem med vår produkt, kontakta oss på info@dogarise.com. Vi kommer att assistera dig med eventuella bekymmer eller frågor du kan ha.

Skadade varor

Vi lägger stor vikt vid att packa våra produkter väl för att förhindra skador under frakten. Vi betraktar en vara som skadad om den har en defekt eller om produkten är fysiskt trasig. Skadad förpackning som uppstod under frakten, såsom buckliga lådor osv., med en produkt i gott skick betraktas inte som skada.

Om din vara kommer skadad, låt oss veta inom 48 timmar efter leverans. För att rapportera en skadad vara, mejla oss på info@dogarise.com och inkludera en tydlig bild på skadan. Vi kommer att avgöra om du är berättigad till ett ersättningsobjekt utan kostnad för dig. Vi återbetalar, ersätter eller accepterar inte returer för varor som skadats genom normal användning, slitage eller missbruk.

 

Frakt och leverans

Även om vi strävar efter att leverera din order snabbt kan vi inte hållas ansvariga för eventuella förseningar i frakt eller leverans som ligger utanför vår kontroll, inklusive de som orsakats av kuriren, tullen eller andra faktorer och problem som kan uppstå under frakten. Om du upplever problem med din leverans, kontakta kuriren direkt för assistans. Vi ansvarar inte för förlorade, stulna eller försenade paket. 

Bedrägeriförebyggande

För att skydda mot bedräglig verksamhet verifierar vi alla fakturerings- och leveransadresser för att säkerställa att de matchar informationen som finns hos betalningsprocessorn. Vi övervakar också alla transaktioner för misstänksam aktivitet och kan begära ytterligare information från kunden för att verifiera transaktionen. Om vi misstänker bedräglig verksamhet förbehåller vi oss rätten att avbryta transaktionen och meddela kunden omedelbart.

Observera att vi förbehåller oss rätten att ändra denna Retur- och Återbetalningspolicy när som helst, och det är kundens ansvar att granska den senaste versionen av Retur- och Återbetalningspolicyn innan köp och användning av våra produkter. Genom att köpa